Usein kysyttyä

Olemme keränneet vastauksia asiakkaidemme usein esittämiin kysymyksiin. Jos et löydä vastausta kysymykseesi ota yhteyttä meihin!

Satamista

Linnanlaituri sijaitsee Helsingin Kauppatorilla, Presidentinlinnan edustalla. Avaa karttalinkki.

Porvoon matkustajasatamasta, Aleksanterinkadun sillan eteläpuolelta. Avaa karttalinkki.

Loviisan Laivasillalta. Avaa karttalinkki.

Risteilyistä

Kyllä voi. Laivamatkan voi tehdä yhdensuuntaisena kaikilla reiteillä.

Kyllä voi. Valitse ensin yhdensuuntainen menomatka ja valitse Mikäli toivot paluumatkan toiselle päivälle, paina tästä. Menomatkan lippu sirtyy ostsokoriin ja voit valita paluumatkan. Huomioi, että menopaluun voi tehdä vain samalle kohteelle, esim. Helsinki-Porvoo ja Porvoo-Helsinki.

Noin 30 minuuttia ennen laivan lähtöä.

Lauantai.

Lipuista

Lippuja ei tarvitse varata etukäteen. Suosittelemme kuitenkin ennakko-ostoa, näin varmistamme teille paikan ja voitte nousta suoraan laivaan jonottamatta.

Emme ota vastaan istumapaikkavarauksia. Osa istumapaikoista on sisällä ja osa on ulkona. Salongit ovat varattavissa yksityiskäyttöön.

Verkkokaupan kautta ostettuja lippuja ei tarvitse lunastaa lippukioskilta. Muussa tapauksessa liput lunastetaan satamassa ennen laivan nousua, laivan edustalla sijaitsevasta lippukioskistamme. Lunastus tapahtuu viimeistään 30 minuuttia ennen lähtöä.

Lippukioski avataan tuntia ennen laivan lähtöä.

Lippukioski Porvoon satamassa.

Maksuvälineinä käyvät käteisen lisäksi, yleisimmät pankkikortit, Visa Electron, VISA, Mastercard, Diners Club, China UnionPay sekä JCB-kortit.

Varauksista

Kyllä voi! Lisätietoja löydät kohdasta Tilausristeilyt.

Polkupyörän saa ottaa mukaan hintaan 8 €.

Paikkoja on rajoitetusti, noin 40 pyörää mahtuu mukaan, joten suosittelemme polkupyörä varausta lipun oston yhteydessä.

Ruuasta

Varsinaista ravintolaa laivalla ei ole, koska laivan keittiö on pieni. Laivalla on kahvila sekä täydet anniskeluoikeudet. Kahvilasta voi ostaa lounasta, pientä purtavaa sekä juomia.

Suosittelemme ennakko-ostoa, jotta keittiö voi varautua ruokailijoiden määrään.

Ryhmillä on oma ryhmäruokalista, josta ryhmä valitsee etukäteen yhden yhtenevän menun, erikoisruokavaliot otetaan huomioon. Ruokalistan saa asiakaspalvelusta, juomat tulee myös tilata etukäteen. Etukäteen tilatut ruoat ja juomat tuodaan ryhmälle salonkiin, mikäli ryhmä haluaa lisää juomaa he voivat itse ostaa lisää laivan kahvilasta.

Ruokailun ajaksi yli 15 henkilön ryhmät saavat tunniksi salongin käyttöönsä veloituksetta. Halutessanne voitte myös vuokrata salongin koko matkan ajaksi hintaan 186€/suunta sis. alv 24%.

Muuta

Kyllä, koirat ovat tervetulleita mukaan. Koirat matkustavat ulkokannella.

Laivalla on Wifi-yhteys. Kysy laivan henkilökunnalta salasanaa.

Valitettavasti laivalla on rajoitettu esteettömyys. Laivan miehistö avustaa liikuntarajoitteisia henkilöitä maihinnousussa. Avustajat ja avustajakoirat matkustavat maksutta. Ystävällisesti ota yhteyttä asiakaspalveluun lisätiedoista.